ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Τεστ ομάδας αίματος (ΑΒΟ) και Ρέζους (Rh) - One Step
 • Το τεστ είναι απλό, αξιόπιστο και 99% ακριβές και θα ανιχνεύσει το κοινό σύστημα ομαδοποίησης αίματος Α, Β, Ο, ΑΒ και Rhesus (D).
  Άμεσα αποτελέσματα
  Εύκολες στην ανάγνωση οδηγίες
  Απαραίτητο σε εκείνους που θέλουν να ακολουθήσουν δίαιτα βασισμένη στην ομάδα αίματος τους


Είναι σημαντικό ο καθένας να γνωρίζει τη δική του ομάδα αίματος και αυτή των μελών της οικογένειάς τους. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που η γνώση της ομάδας αίματός σας μπορεί να είναι σημαντική, για παράδειγμα, εάν εσείς ή ένα μέλος της οικογένειάς σας χρειαστείτε επείγουσα μετάγγιση αίματος, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζετε εκ των προτέρων την ομάδα αίματός σας. Αν ήταν μια ασυνήθιστη ομάδα, θα επέτρεπε στο νοσοκομείο πολύτιμο χρόνο για να εξασφαλίσει επαρκή εφόδια.

Εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό φέρνοντας μια κάρτα αναγραφής της ομάδας αίματος μπορεί να αποδειχθεί ανεκτίμητη. Τα ατυχήματα και άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης μπορούν συχνά να αντιμετωπιστούν με αποτελεσματικότερη γνώση της ομάδας αίματος του ατόμου ή των εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για ένα απλό τεστ που προσδιορίζει την ομάδα αίματός σας εύκολα και με ακρίβεια.Πόσο ακριβής είναι αυτή η δοκιμασία;

Η δοκιμή είναι ακριβής και θα ανιχνεύσει το κοινό σύστημα ομαδοποίησης αίματος Α, Β, Ο, ΑΒ και Rhesus (D). Οι ασυνήθιστες ομάδες αίματος ή οι σπάνιοι υπο-τύποι δεν θα ανιχνευθούν με αυτήν τη μέθοδο. Περαιτέρω έρευνα από εργαστήριο μετάγγισης αίματος θα είναι απαραίτητη για τον εντοπισμό τέτοιων ομάδων.


Σημείωση: Η δοκιμή αυτή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του τύπου αίματος για σκοπούς μετάγγισης.


Περιεχόμενα τεστ:

Φυλλάδιο οδηγιών

Κάρτα δοκιμής ομάδας αίματος x 1 (εσωτερική θήκη από φύλλο αλουμινίου)

Κάρτα αποτελεσμάτων ομάδας αίματος

Μικρή βελόνα x 2

Πλαστική πιπέτα

Πανάκι με οινόπνευμα x 2

Εφαρμοστές x 4.


Προφυλάξεις

Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά

Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη δοκιμασία εάν ανοίξει ο θύλακας αλουμινίου

Εκτελέστε τη δοκιμή σε θερμοκρασία δωματίου


Οδηγίες χρήσης.

Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν εκτελέσετε τη δοκιμή. Βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμοστές (eldonsticks) χρησιμοποιούνται μόνο για την ανάδευση και την εξάπλωση του αίματος. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτό το τεστ είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθεί αν έχετε κάποιο φίλο ή μέλος της οικογένειας σας βοηθήσουν.

1. Πλύνετε τα χέρια σας πριν εκτελέσετε τη δοκιμή και πάλι μετά τη διεξαγωγή της δοκιμής.

2. Ανοίξτε το θύλακα του φακέλου που περιέχει την κάρτα δοκιμής. Τοποθετήστε την κάρτα σε τραπέζι ή επίπεδη επιφάνεια.

3. Τοποθετήστε τα εξαρτήματα εφαρμογής (eldonsticks) έτοιμα για χρήση.

4. Γεμίστε ένα μικρό φλιτζάνι με νερό της βρύσης και χρησιμοποιώντας τη πλαστική πιπέτα, τραβήξτε ένα μικρό όγκο του νερού της βρύσης μέσα στη πλαστική πιπέτα. Βγάζετε το νερό κρατώντας απλά το μικρό, λεπτό άκρο στο νερό και πιέζοντας το πάνω μέρος.

5. Με την κάρτα δοκιμής που βρίσκεται ακόμη σε επίπεδη επιφάνεια, απελευθερώστε μία σταγόνα νερού σε κάθε μία από τις χρωματιστές κηλίδες αντιδραστηρίων στο EldonCard.

blood1


6. Περιστρέψτε το μικρό πράσινο προστατευτικό καπάκι από την ακίδα. Τοποθετήστε τη βελόνα πάνω σε ένα τραπέζι.

blood2


7. Σκουπίστε ένα δάκτυλο με το παρεχόμενο από το αλκοόλ ιστό και αφήστε το να στεγνώσει.

8. Τοποθετήστε το νυστέρι στο άκρο του δακτύλου και πιέστε το πράσινο σώμα πάνω στο δάχτυλό σας για να απελευθερώσετε τη βελόνα.

blood3


9. Μασήστε το δάχτυλο από κάτω προς τα πάνω για να ενθαρρύνετε τη ροή αίματος. Πατήστε το αίμα προς το δάκτυλο. Επαναλάβετε το πάτημα μέχρι να εμφανιστεί μια σταγόνα με διάμετρο 3 έως 4 mm (1/8 ιντσών).

blood4


10. Μεταφέρετε το αίμα σε ένα EldonStick, που προσεγγίζεται από κάτω από το δάχτυλο. Μην μολύνετε το αίμα πάνω από το δέρμα.

blood5


11. Τοποθετήστε το eldonstick με την σταγόνα αίματος στον πρώτο κύκλο. Το αίμα πρέπει να αγγίζει το νερό που υπάρχει ήδη. Πιέστε απαλά την πλευρά της ελαστικής κεφαλής πάνω στην κάρτα και ανακατέψτε το μίγμα νερού και αίματος μέχρι να διαλυθεί το χρωματισμένο ξηρό υλικό.


12. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για τους άλλους 3 κύκλους, βεβαιώνοντας ότι χρησιμοποιείτε ένα νέο eldonstick για κάθε κύκλο. Ποτέ δεν πρέπει να μεταφέρετε υγρό από έναν κύκλο σε άλλο.

13. Αφού ολοκληρωθούν και οι τέσσερις κύκλοι, γυρίστε απαλά όλη την κάρτα κάθετα στην κάτω άκρη της και κρατήστε τη θέση αυτή για 10 δευτερόλεπτα. Θα δείτε το αίμα να ρέει αργά στο κάτω μέρος του κύκλου. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με κλίση της κάρτας στις 3 άλλες πλευρές.

blood7

14. Μόλις τελειώσετε την κλίση, διαβάστε και καταγράψτε αμέσως τα αποτελέσματα. Δείτε τον παρακάτω πίνακα για την ερμηνεία των αποτελεσμάτων.

resultsblood

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Τεστ ομάδας αίματος (ΑΒΟ) και Ρέζους (Rh) - One Step

 • Κατασκευαστής: One Step
 • Κωδικός Προϊόντος: 8888082
 • Διαθεσιμότητα: ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Οδηγίες Χρήσης / Use Instructions

Blood Group test instructions
 • 18,00€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 16,98€

Ετικέτες: ομάδα, αίματος, ΑΒΟ, ρεζους, Rh