Τεστ ανίχνευσης 8 ναρκωτικών ουσιών στα ούρα με ενσωματωμένο ποτηράκι (Panel) - One Step

Το τεστ ανιχνεύει την  κοκαΐνη, την κάνναβη, την ηρωίνη, Αμφεταμίνης(Speed), Βενζοδιαζεπίνης(Valium), τις μεθαμφεταμίνες, το Subutex και μεθαδόνη (EDDP)

Όλα τα τεστ είναι πιστοποιημένα με σήμανση CE και FDA και  επίπεδο ακρίβειας 99%

Εύκολη διαδικασία εκτέλεσης του τεστ


Πόσο καλά είναι αυτά τα τεστ;

 Είναι κατασκευασμένα  με τους κανόνες και τους κανονισμούς CE (Ευρωπαϊκής Κοινότητας) και FDA (Ηνωμένες Πολιτείες) για ποιότητα και ακρίβεια 99%.

Διαδικασία δοκιμής: θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη διεξαγωγή της δοκιμής για να αποφύγετε τη μόλυνση και συνεπώς τα ανακριβή αποτελέσματα των δοκιμών.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες σε συνδυασμό με τις  εικόνες πριν αρχίσετε τη δοκιμή.

Ανοίξτε το φύλλο που περιέχει το πλαστικό ποτήρι φαρμάκου. Αφαιρέστε το πώμα. Το άτομο που πρόκειται να δοκιμαστεί για την παρουσία ναρκωτικών πρέπει να ουρήσει στο κύπελλο φαρμάκων. Βεβαιωθείτε ότι το δείγμα φτάνει στην ελάχιστη γραμμή όγκου πλήρωσης στην ετικέτα. Στερεώστε το καπάκι πίσω στο κύπελλο στρέφοντάς το σφιχτά. Σε μια επίπεδη επιφάνεια αφαιρέστε το δακτύλιο του κλειδιού και σπρώξτε το κουμπί έως ότου είναι στραμμένο προς την πλευρά του κυπέλλου. Όταν είστε έτοιμοι, ξεκολλήστε την ετικέτα για να δείτε τα αποτελέσματα. Μπορείτε να διαβάσετε τα αποτελέσματα μετά από 5 λεπτά. Μην ερμηνεύετε τα αποτελέσματα μετά από 10 λεπτά.


• Δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον συσκευή  για τη διεξαγωγή  του τεστ.  Ό,τι χρειάζεται, βρίσκεται εντός της  συσκευασίας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Τεστ ανίχνευσης 8 ναρκωτικών ουσιών στα ούρα με ενσωματωμένο ποτηράκι (Panel) - One Step

  • Κατασκευαστής: One Step
  • Κωδικός Προϊόντος: 5555008
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 19,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 15,73€