ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 8-14 ΗΜΕΡΕΣ Τεστ ανίχνευσης 7 ναρκωτικών ουσιών στα ούρα (Panel)  - One Step


Είναι ένα γρήγορο και αξιόπιστο διαγνωστικό τεστ, κατάλληλο για την ανίχνευση των πιο διαδεδομένων ναρκωτικών ουσιών (Μεθαδόνης, Χασίς, Κοκαϊνης, Αμφεταμίνης/Μεθαμφεταμίνης, Μορφίνης, Βενζοδιαζεπίνης, Βαρβιτουρικών).
 
Σημείωση: Το Drug Test παρέχει  προκαταρκτικά δεδομένα που είναι απολύτως έγκυρα, κλινικά δεδομένα και επαγγελματική κρίση θα πρέπει να συνδυασθούν σε κάθε αποτέλεσμα ελέγχου κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν θετικά προκαταρκτικά αποτελέσματα.
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ:
Το DRUG TEST Ούρων είναι ένας εύκολος, γρήγορος, ποιοτικός και οπτικά αναγνώσιμος  τρόπος ελέγχου στα ανθρώπινα ούρα, που χρησιμοποιεί μέθοδο ανοσοχρωματογραφίας δίνοντας αποτέλεσμα σε 5 λεπτά. Η μέθοδος επιστρατεύει ένα μοναδικό μίγμα μονοκλωνικών και πολυκλωνικών αντισωμάτων ώστε να αναγνωρίσει επιλεκτικά το(α) ναρκωτικό(α) κατάχρησης και τους  μεταβολίτες  του στα δείγματα που χρησιμοποιούνται με μεγάλο βαθμό ευαισθησίας. Η χρήση ναρκωτικών ουσιών παραμένει ένα αυξανόμενο κοινωνικό και οικονομικό ζήτημα σε πολλά ανεπτυγμένα και αναπτυσσόμενα κράτη σε όλο τον κόσμο.  Οι προαναφερθείσες ναρκωτικές ουσίες είναι ανάμεσα στις πιο συχνά καταναλισκόμενες παράνομες ουσίες σύμφωνα με το Κέντρο Διαχείρισης Ουσιών Κατάχρησης και Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας των Η.Π.Α. και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΣΤ:
Το DRUG  TEST Ούρων  αποτελεί μια ανοσολογική μέθοδο ανταγωνισμού σύνδεσης σύμφωνα με την οποία τα ναρκωτικά και οι μεταβολίτες τους  στα δείγματα ούρων ανταγωνίζονται με αδρανοποιημένα ναρκωτικά τα οποία διαθέτουν σημεία σύνδεσης με συγκεκριμένα μόνο  αντισώματα. Με τη χρησιμοποίηση αντισωμάτων, διαφορετικών για κάθε κατηγορία ναρκωτικών επιτυγχάνεται  ταυτόχρονα η ανίχνευση 7 ναρκωτικών ουσιών, από ένα και μόνο δείγμα ούρων. Ο απαιτούμενος χρόνος είναι περίπου 5 έως 6 λεπτά. Κατά την διαδικασία ελέγχου τα ούρα αναμιγνύονται με συγκεκριμένα συζεύξιμα αντισώματα χρώσεως και μεταναστεύει κατά μήκος πορώδους μεμβράνης. Όταν η συγκέντρωση ενός  δεδομένου ναρκωτικού είναι χαμηλότερη από το όριο ανίχνευσης του τεστ, αδέσμευτα συζεύξιμα αντισώματα χρώσεως συνδέονται με τα αδρανοποιημένα συζεύξιμα αντιγόνα της μεμβράνης, δημιουργώντας μια λωρίδα ερυθρορόδινου χρώματος στο αντίστοιχο για το συγκεκριμένο ναρκωτικό, σημείο του Τεστ ( Αρνητικό   Αποτέλεσμα). Αντίθετα, όταν το επίπεδο του ναρκωτικού είναι στο όριο ανίχνευσης ή υπεράνω αυτού, το ελεύθερο ναρκωτικό ανταγωνίζεται με τα αδρανοποιημένα συζεύξιμα  αντιγόνα της μεμβράνης ως προς την σύνδεσή του με το συζεύξιμο αντίσωμα χρώσεως, σχηματίζοντας ένα σύμπλεγμα αντιγόνου-αντισώματος και εμποδίζοντας το σχηματισμό ερυθρορόδινης λωρίδας.  ( Τεστ Θετικό Αποτέλεσμα ). Άσχετα από τα επίπεδα ναρκωτικού στο δείγμα, (είτε θετικό, είτε αρνητικό αποτέλεσμα), η  ερυθρορόδινη λωρίδα παράγεται σε κάθε Ζώνη Ελέγχου (σημειωμένη με «C») από μία παράλληλη ανοσοχημική αντίδραση. Αυτή η λωρίδα χρησιμεύει ως εσωτερική μέθοδος ποιοτικού  ελέγχου υποδεικνύοντας αναγνώριση αντισώματος, και επιβεβαιώνει ότι το αντιδραστήριο είναι χημικά ενεργό.


• Δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον συσκευή  για τη διεξαγωγή  του τεστ.  Ό,τι χρειάζεται, βρίσκεται εντός της  συσκευασίας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Τεστ ανίχνευσης 7 ναρκωτικών ουσιών στα ούρα (Panel) - One Step

  • Κατασκευαστής: One Step
  • Κωδικός Προϊόντος: 5555009
  • Διαθεσιμότητα: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 8-14 ΗΜΕΡΕΣ
  • 15,22€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 14,35€