-20 % Τεστ ανίχνευσης 6-MAM (Mono Aceto Morphine) στα ούρα - 5 ταινίες - One Step

Πρόκειται για ένα τεστ απλό, γρήγορο, αξιόπιστο και ακριβές, το οποίο ανιχνεύει την παρουσία 6-MAM (Mono Aceto Morphine) στα ούρα.


Τα τεστ είναι πιστοποιημένα CE και FDA, με επίπεδο ακρίβειας 99%.

5 test συσκευασμένα σε χωριστές αλουμινενιες συσκευασίες

Η δοκιμαστική ευαισθησία είναι 10 ng / mL

• Δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον συσκευή  για τη διεξαγωγή  του τεστ.  Ό,τι χρειάζεται, βρίσκεται εντός της  συσκευασίας.


Ανιχνεύσιμος χρόνος που παραμένει στο σώμα μετά τη χρήση, περίπου: μέχρι 24 ώρες


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ:

Το DRUG TEST Ούρων είναι ένας εύκολος, γρήγορος, ποιοτικός και οπτικά αναγνώσιμος τρόπος ελέγχου στα ανθρώπινα ούρα, που χρησιμοποιεί μέθοδο ανοσοχρωματογραφίας δίνοντας

αποτέλεσμα σε 5 λεπτά. Η μέθοδος επιστρατεύει ένα μοναδικό μίγμα μονοκλωνικών και

πολυκλωνικών αντισωμάτων ώστε να αναγνωρίσει επιλεκτικά το(α) ναρκωτικό(α) κατάχρησης και τους μεταβολίτες του στα δείγματα που χρησιμοποιούνται με μεγάλο βαθμό ευαισθησίας. Η χρήση ναρκωτικών ουσιών παραμένει ένα αυξανόμενο κοινωνικό και οικονομικό ζήτημα σε πολλά

ανεπτυγμένα και αναπτυσσόμενα κράτη σε όλο τον κόσμο. Οι αναφερθείσες ναρκωτικές ουσίες είναι ανάμεσα στις πιο συχνά καταναλισκόμενες παράνομες ουσίες σύμφωνα με το Κέντρο Διαχείρισης Ουσιών Κατάχρησης και Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας των Η.Π.Α. και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Πριν τη χρήση, δες τις επισυναπτόμενες οδηγίες χρήσης


Memory
test 1ΤΑ τεστ ναρκωτικών ουσιών είναι σχεδιασμένα για χρήση με δείγματα ούρων. Στα νωπά τα ούρα δεν απαιτείται ειδικός χειρισμός ή προεπεξεργασία. Τα δείγματα ούρων θα πρέπει να συλλέγονται κατά τρόπο ώστε το τεστ να μπορεί να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό μετά την συλλογή του δείγματος, κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας. Το δείγμα μπορεί να φυλάσσεται στο ψυγείο στους 2-8 ° C για 2 ημέρες, ή στην κατάψυξη στους -20 ° C για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δείγματα που έχουν υποστεί ψύξη πρέπει να εγκλιματίζονται σε θερμοκρασία δωματίου πριν από τη δοκιμή. Δείγματα προηγουμένως «παγωμένα» πρέπει να αποψυχθούν, σε θερμοκρασία δωματίου, και να αναμειγνύονται σχολαστικά πριν την εξέταση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Τεστ ανίχνευσης 6-MAM (Mono Aceto Morphine) στα ούρα - 5 ταινίες - One Step

  • Κατασκευαστής: One Step
  • Κωδικός Προϊόντος: 5555009
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 12,82€
  • 10,26€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€