ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Κτηνιατρικό τεστ ανάλυσης ούρων (50 ταινίες) - One Step

Αυτά τα τεστ θα ελέγξουν 10 βασικές παραμέτρους οι οποίες θα δώσουν μια άριστη ένδειξη της γενικής υγείας του κατοικίδιου ζώου σας και είναι ίδιες ταινίες ούρων που θα χρησιμοποιήσει ο κτηνίατρός σας.
Η συσκευασία που θα παραλάβετε περιλαμβάνει:
1 κουτί με 50 ταινίες ελέγχου ούρων

*Δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον συσκευή  για τη διεξαγωγή  του τεστ.  Ό,τι χρειάζεται, βρίσκεται εντός της  συσκευασίας.


Αυτές οι ταινίες θα ελέγξουν 10 βασικές παραμέτρους (που αναφέρονται παρακάτω)
ρΗ
Ειδικό βάρος
Πρωτεΐνη
Ζάχαρη
Κετόνες
Η χολερυθρίνη
Αίμα
Ουροχολινογόνο
Νιτρώδη
ΛευκοκύτταραpH: Το επίπεδο pH δείχνει την οξύτητα των ούρων. Σε υγιή κατοικίδια ζώα, το pH των ούρων θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 6,0 και 6,5.
Ειδικό βάρος: Αυτό είναι ένα μέτρο της συγκέντρωσης ούρων του κατοικίδιου ζώου σας, το οποίο είναι ένα μέτρο της λειτουργίας των νεφρών.
Πρωτεΐνη: Η πρωτεΐνη δεν είναι φυσιολογική συνιστώσα των ούρων, οπότε μια θετική δοκιμή για πρωτεΐνες μπορεί να υποδηλώνει βακτηριακή λοίμωξη, πρόβλημα με τα νεφρά ή αίμα στα ούρα.
Σάκχαρο: Το σάκχαρο επίσης δεν απαντάται στα ούρα. Η παρουσία του σηματοδοτεί τη πιθανότητα σακχαρώδους διαβήτη.
Κετόνες: Οι κετόνες είναι υποπροϊόντα που παράγονται από τα κύτταρα του σώματος του κατοικίδιου ζώου σας όταν δεν λαμβάνουν επαρκή ενέργεια με τη μορφή θρεπτικών ουσιών. Οι κετόνες στα ούρα είναι μια άλλη κόκκινη σημαία για τον διαβήτη.
Χολερυθρίνη: Η χολερυθρίνη στα ούρα είναι ένα σημάδι ότι τα ερυθρά αιμοσφαίρια καταστρέφονται με ρυθμό υψηλότερο από το κανονικό. Η κατάσταση υπάρχει σε κατοικίδια ζώα με ηπατικές διαταραχές και αυτοάνοσες ασθένειες.
Αίμα: Η δοκιμή με ράβδους θα αυξήσει την παρουσία ερυθρών αιμοσφαιρίων ή άλλων συστατικών του αίματος στα ούρα. Αυτό το εύρημα πρέπει πάντοτε να οδηγεί σε μικροσκοπική αξιολόγηση των ούρων για να ελεγχθεί η μόλυνση, η φλεγμονή ή οι πέτρες της ουροδόχου κύστης ή των νεφρών.
Οι ταινίες ανιχνεύουν επίσης ουροχολινογόνο, Νιτρώδη και Λευκοκύτταρα.

Αν η εξέταση των ούρων εμφανίζει θετική για οποιαδήποτε από τις παραμέτρους, τότε συνιστάται να κάνετε μια επίσκεψη στον κτηνίατρό σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Κτηνιατρικό τεστ ανάλυσης ούρων (50 ταινίες) - One Step

  • Κατασκευαστής: One Step
  • Κωδικός Προϊόντος: 6666007
  • Διαθεσιμότητα: ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Οδηγίες Χρήσης / Use Instructions

Pet Urinalysis Test instructions
  • 14,96€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€

Ετικέτες: τεστ ούρων σκύλου γατας