-15 % Τεστ ανίχνευσης "Χαπιού του βιασμού" - 5 τεστ - One Step

Κατά το παρελθόν έτος, περισσότερες από 1.000 γυναίκες στη Βρετανία ανέφεραν ότι έχουν βιασθεί ενώ έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με φάρμακα, ωστόσο, λόγω της δυσκολίας να αποδειχθεί έγκλημα που δεν μπορεί να θυμηθεί το θύμα, υπήρξαν λίγες επιτυχείς διώξεις.
Αυτή η κασέτα φαρμάκων αναζητά την παρουσία βενζοδιαζεπίνης σε ένα ύποπτο ποτό ή σε ανθρώπινα ούρα. Οι βενζοδιαζεπίνες ή τα «βενζόλια» είναι ηρεμιστικά που παράγουν ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Το πιο συνηθισμένο ηρεμιστικό που σχετίζεται με τον «χάπι του βιασμού» είναι μια βενζοδιαζεπίνη που ονομάζεται Rohypnol ™ ή roofies.


Γιατί να κάνω αυτό το τεστ?
Αυτή η δοκιμή μπορεί να σας προειδοποιήσει εάν το ποτό σας έχει νωθευτείί και έτσι σας επιτρέπει να ενεργήσετε πριν είναι πολύ αργά.


Τι είναι το Rohypnol ™;
Το Rohypnol είναι ένα ισχυρό ηρεμιστικό που παράγει ηρεμιστικό αποτέλεσμα, αμνησία και χαλάρωση των μυών. Το Rohypnol διατίθεται με ιατρική συνταγή για ιατρικά προβλήματα, όπως ο υπερβολικός πόνος στην πλάτη και η αϋπνία.
Το Rohypnol συνήθως έρχεται με τη μορφή λευκού δισκίου, σημειωμένου στη μία πλευρά με τη λέξη «ROCHE». Σοβαρά Rohypnol είναι άοσμο και άγευστο και η δράση του ξεκινά 10 λεπτά μόλις μετά την κατάποση.


Ποιες είναι οι επιδράσεις του rohypnol;
Το Rohypnol, ειδικά όταν αναμιγνύεται με το αλκοόλ, προκαλεί έντονo "φτιάξιμο", κάνοντας τους ανθρώπους να φαίνονται εξαιρετικά μεθυσμένοι ενώ μπορεί να είχαν πιει μόνο ένα ποτό. Το φάρμακο μπορεί επίσης να σας αφήσει μόνο με μια θολή μνήμη για το τι συνέβη. Οι επιδράσεις του Rohypnol περιλαμβάνουν, μειωμένες αναστολές, καταστολή, σύγχυση και σοβαρό αποπροσανατολισμό.
Το Rohypnol συνήθως έρχεται ως ένα μικρό μέγεθος δισκίο, το οποίο διαλύεται εύκολα σε ποτά, είναι επίσης άοσμο και άγευστο και είναι ιδανικό για ποτά. Εάν το Rohypnol προστεθεί στο αλκοόλ, το αποτέλεσμα μπορεί να ενταθεί και μια αντίδραση μπορεί να συμβεί μεταξύ 10-30 λεπτών μετά την κατάποση και μπορεί να διαρκέσει έως και 8 ώρες.
Η εταιρεία που κατασκευάζει το χάπι έχει τώρα προσθέσει ένα μπλε χρώμα σε αυτό που θα εμφανιστεί όταν προστεθεί σε ένα ποτό. Ωστόσο, αυτό το μπλε χρώμα δεν εμφανίζεται για περίπου 20 λεπτά και δεν εμφανίζεται σε κόκκινο κρασί, κόλα ή άλλα σκούρα ποτά ή σκοτεινά μπουκάλια.


• Δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον συσκευή  για τη διεξαγωγή  του τεστ.  Ό,τι χρειάζεται, βρίσκεται εντός της  συσκευασίας.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Τεστ ανίχνευσης "Χαπιού του βιασμού" - 5 τεστ - One Step

  • Κατασκευαστής: One Step
  • Κωδικός Προϊόντος: 5555002
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Οδηγίες Χρήσης / Use Instructions

Date rape test instructions
  • 21,16€
  • 17,98€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 16,96€

Ετικέτες: χάπι, βιασμού, Rohypnol, roofies