ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Τεστ ανίχνευσης δυσανεξίας στη γλουτένη - Prima
  • Εξαιρετικά αξιόπιστο και απλό τεστ στο σπίτι για την ανίχνευση της δυσανεξίας στη γλουτένη

  • Έχετε τα αποτελέσματα μέσα σε 10 μόνο λεπτά

  • Πλήρως εγκεκριμένο CE

    • Δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον συσκευή  για τη διεξαγωγή  του τεστ.  Ό,τι χρειάζεται, βρίσκεται εντός της  συσκευασίας.


Τι είναι η κοιλιοκάκη;


Η κοιλιοκάκη είναι μια κοινή πεπτική κατάσταση όπου το λεπτό έντερο γίνεται φλεγμονώδες και δεν μπορεί να απορροφήσει θρεπτικά συστατικά. Προκαλείται από ανεπιθύμητη αντίδραση στη γλουτένη.


Ποια τρόφιμα περιέχουν γλουτένη;


Η γλουτένη είναι μια διατροφική πρωτεΐνη που βρίσκεται σε οποιοδήποτε τρόφιμο που περιέχει σιτάρι, κριθάρι και σίκαλη, συμπεριλαμβανομένων ζυμαρικών, κέικ, ψωμί, δημητριακά για πρωινό και μπύρα.


Ποια είναι τα συμπτώματα της κοιλιοκάκπης;


Η κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν γλουτένη μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από συμπτώματα που σχετίζονται με το έντερο, όπως διάρροια, κοιλιακό άλγος, φούσκωμα και μετεωρισμός, αίσθημα δυσπεψίας και δυσκοιλιότητα.


Μπορεί επίσης να προκαλέσει μια σειρά από γενικότερα συμπτώματα, όπως κόπωση, απροσδόκητη απώλεια βάρους και κνησμώδες εξάνθημα.


Γιατί χρειάζομαι αυτό το τεστ?


Δεν υπάρχει θεραπεία για την κοιλιοκάκη, αλλά η μετάβαση σε μια δίαιτα χωρίς γλουτένη θα πρέπει να βοηθήσει στον έλεγχο των συμπτωμάτων και στην πρόληψη των μακροπρόθεσμων συνεπειών της πάθησης. Ακόμη και αν έχετε ανύπαρκτα ή ήπια συμπτώματα, η αλλαγή της διατροφής σας εξακολουθεί να συνιστάται επειδή η συνέχιση της κατανάλωσης γλουτένης μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές. Επομένως, είναι σημαντικό να έχετε μια διάγνωση για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.


Πώς μπορώ να εκτελέσω τη δοκιμασία;


Το τεστ είναι εξαιρετικά απλό! Απλά πέρνετεμια σταγόνα αίματος χρησιμοποιώντας τις καρφίδες που περιλαμβάνονται και μεταφέρετε στην κασέτα του τεστ. Στη συνέχεια, προσθέστε μόνο 3 σταγόνες του ρυθμιστικού διαλύματος και στη συνέχεια διαβάστε τα αποτελέσματά σας μετά από 10 λεπτά.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Τεστ ανίχνευσης δυσανεξίας στη γλουτένη - Prima

  • Κατασκευαστής: Prima Lab SA
  • Κωδικός Προϊόντος: 8888034
  • Διαθεσιμότητα: ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Οδηγίες Χρήσης / Use Instructions

Οδηγίες χρήσης του τεστ
  • 45,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 36,29€

Ετικέτες: δυσανεξία, γλουτένη, κοιλιοκάκη,