-15 % ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ  Τεστ CEA (Καρκινοεμβρυϊκό αντιγόνο) 5 tests - Diagnostik Nord

*Δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον συσκευή  για τη διεξαγωγή  του τεστ.  Ό,τι χρειάζεται, βρίσκεται εντός της  συσκευασίας.


Το CEA Test (ολικό αίμα) είναι μια γρήγορη χρωματογραφική ανοσοανάλυση για την ποιοτική ανίχνευση του CEA (Καρκινοεμβρυϊκό αντιγόνο) στο ολικό αίμα, η οποία συμβάλλει στη παρακολούθηση ασθενών με καρκίνο.


Το καρκινοεμβρυικό αντιγόνο (CEA) είναι μία πρωτεΐνη, η οποία σε φυσιολογικές συνθήκες δεν ανιχνεύεται στο αίμα υγιών ατόμων. Όταν η πρωτεΐνη ανιχνευτεί στο αίμα ενηλίκου μπορεί να υποδεικνύει ύπαρξη καρκίνου , αλλά όχι τον τύπο του. Το CEA συχνά χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση ασθενών με κακοήθεις όγκους κυρίως πνευμονολογικούς ή του γαστρεντερικού σωλήνα . Το CEA είναι μία πρωτεΐνη η οποία ανιχνεύεται σε εμβρυϊκούς ιστούς. Μετά τη γέννηση του παιδιού τα επίπεδα του CEA στο αίμα δεν είναι πλέον ανιχνεύσιμα. Όταν ο καρκίνος εξαπλώνεται, τα επίπεδα του CEA αυξάνονται, για αυτό τον λόγο η ανίχνευση των αυξημένων επιπέδων του CEA έχει σημαντικά αξία για τη διάγνωση της πρωτογενών καρκινωμάτων.

Εκτός από την ποιοτική αξιολόγηση, το CEA Test παίζει σημαντικό ρόλο στην παρακολούθηση των ασθενών με καρκίνο. Κλινικά στοιχεία δείχνουν ότι τα επίπεδα CEA μπορεί να λειτουργήσουν ως δείκτες , τόσο πριν όσο και μετά τη θεραπεία του καρκίνου. Η προοδευτική αύξηση του CEA πιθανόν να είναι ένδειξη νέου όγκου, και η οποία φαίνεται 3-36 μήνες πριν από τις κλινικές ενδείξεις μετάστασης. Εμμένουσα αύξηση του CEA μετά τη θεραπεία είναι ένας ισχυρός δείκτης μιας κρυφής μετάστασης ή ανεπαρκούς ανταπόκρισης στην θεραπεία. Το CEA Test  χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από σωματίδια επικαλυμμένα με αντισώματα αντι-CEA και αντισώματα αντι-CEA ανιχνεύοντας έτσι υψηλά επίπεδα CEA στο αίμα, όρο ή πλάσμα. Το όριο ανίχνευσης είναι τα 5ng/mL.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Τεστ CEA (Καρκινοεμβρυϊκό αντιγόνο) 5 tests - Diagnostik Nord

  • Κατασκευαστής: Diagnostik Nord
  • Κωδικός Προϊόντος: 8888002
  • Διαθεσιμότητα: ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Οδηγίες Χρήσης / Use Instructions

Οδηγίες για τεστ CEA
  • 47,50€
  • 40,37€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 32,56€

Ετικέτες: CEA test, Καρκινοεμβρυϊκό αντιγόνο