Γνωρίστε μας

Καλώς ήρθατε στο EasyTest.gr τον κορυφαίο σε ποικιλία πάροχο γρήγορων και αξιόπιστων διαγνωστικών τεστ υγείας, οικιακών αλλά και επαγγελματικών, στην Ελλάδα.

Με τα τεστ που παρέχονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να έχετε τον έλεγχο για την κατάσταση της υγείας σας και να λάβετε αξιόπιστες απαντήσεις, χωρίς να μετακινηθείτε από το σπίτι, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες και χωρίς να χάνετε χρόνο. Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων και εγκεκριμένων τεστ υγείας που μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα από σας, διακριτικά στο δικό σας χώρο.

Τα προϊόντα που παρέχονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι αποδεδειγμένης υψηλής ακρίβειας, ελεγμένα και πιστοποιημένα από τους αρμόδιους Αμερικανικούς ή Ευρωπαϊκούς Φορείς (FDA, CE). Τα τεστ πολλές φορές εντοπίζουν το πρόβλημα πριν καν εμφανιστούν συμπτώματα. Και είναι γνωστό ότι όταν ανιχνεύονται σε αρχικό στάδιο, οι περισσότερες ασθένειες, είναι πολύ ευκολότερα αντιμετωπίσιμες.

Αν έχετε κάποια απορία για το ποιο τεστ είναι κατάλληλο για σας, μπορείτε να στείλετε μήνυμα  με την απορία σας στο info@easytest.gr  και υπεύθυνος εξειδικευμένος ιατρός της ομάδας του EasyTest θα σας συμβουλέψει για το τεστ που επιθυμείτε και για τον τρόπο χρήσης του.

Τα παραλαμβάνετε σε διακριτική συσκευασία στο δικό σας χώρο, οικονομικά και χωρίς καμιά δική σας μετακίνηση. Είναι οικονομικά και εύκολα στη χρήση τους καθώς δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις και συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Όλα τα τεστ περιέχουν όλα τα απαραίτητα για τη διεξαγωγή των τεστ. Δεν χρειάζεται η χρήση κάποιας επιπλέον συσκευής.

Μαθαίνετε αμέσως τα αποτελέσματα για την υγεία σας, σε λίγα μόνο λεπτά, ανώδυνα, οικονομικά και διακριτικά!

Για τους επαγγελματίες υγείας, η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα τεστ ανοσοχρωματογραφίας που κυκλοφορούν, από πιστοποιημένες εταιρείες, με σήμανση CE και μεγάλο χρονικό περιθώριο μέχρι την ημερομηνία λήξης.

Το Easytest σας παρέχει μεγάλη ποικιλία τεστ ελέγχου ασφάλειας τροφίμων τα οποία είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος ανίχνευσης υπολειμμάτων αντιβιοτικών και τοξινών σε τρόφιμα, ζωοτροφές και δείγματα ούρων.  

Για τους κτηνιάτρους, το Easytest διαθέτει όλα τα τεστ ανοσοχρωματογραφίας που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά, τα οποία παρέχουν εύκολα αναγνώσιμα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα για να βοηθήσουν άμεσα τον κτηνίατρο στη διάγνωση ποικίλων διαταραχών υγείας σε σκύλους, γάτες και βοοειδή.

Ζητήστε τον τιμοκατάλογο των επαγγελματικών τεστ υγείας στέλνοντας email στο info@easytest.gr ή στο fax: 212 213 5380


Σημείωση: Οι συμβουλές που παρέχονται σε αυτήν την ιστοσελίδα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αντικαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία του ιατρού σας. Συνιστάται να διαβάζετε λεπτομερώς τα επισυναπτόμενα φυλλάδια πριν εκτελέσετε τη δοκιμή και σημειώστε τυχόν ειδικές οδηγίες, καθώς κάθε μικρό λάθος μπορεί να μεταβάλει το αποτέλεσμα της δοκιμής. Οι απαντήσεις που θα πάρετε κάνοντας τα τεστ έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν πρέπει να οδηγούν στη λήψη αποφάσεων ή έναρξη ή αλλαγή υφιστάμενης θεραπείας χωρίς την ενημέρωση του ιατρού σας. Εάν έχετε συμπτώματα που σας ανησυχούν και η εξέταση είναι αρνητική, συστήνεται να επισκεφτείτε τον ιατρό σας διότι μπορεί να οφείλονται σε άλλη πάθηση! Τα τεστ που πωλούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ελέγχουν συγκεκριμένες παθήσεις και καταστάσεις και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τις περιοδικές εξετάσεις ελέγχου υγείας (check up) που γίνονται στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο και οι οποίες δεν πρέπει να παραμελούνται καθώς μας δίνουν μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του οργανισμού μας.