Τεστ ανίχνευσης 3 ναρκωτικών ουσιών στο σάλιο (Panel) - One StepΑυτό το τεστ θα αναζητήσει τις ακόλουθες ναρκωτικές ουσίες σε δείγμα σάλιου:


Κοκαΐνη

Κάνναβη

Οπιοειδή (Ηρωίνη)Ναρκωτικά στο χώρο εργασίας

Τα ναρκωτικά μπορούν να επηρεάσουν τον εγκέφαλο και το σώμα με πολλούς τρόπους και αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του εργαζομένου στην εργασία, ακόμη και αν η χρήση των ουσιών πραγματοποιείται εκτός του χώρου εργασίας.

Ως εργοδότης έχετε καθήκον να διασφαλίσετε, στο μέτρο του δυνατού, ότι οι υπάλληλοί σας δεν αποτελούν κίνδυνο για τους άλλους εργαζόμενους ή το ευρύ κοινό με την κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών.


Νομικές αρχές

Εάν είστε εργοδότης που επιθυμεί να δοκιμάσετε το προσωπικό για ναρκωτικά, είναι σημαντικό να εφαρμόσετε πολιτική, να προειδοποιήσετε το προσωπικό ότι ενδέχεται να υποβληθούν σε τυχαίες δοκιμές φαρμάκων και ότι η χρήση ναρκωτικών στο χώρο εργασίας ή η άσκηση της επιρροής τα ναρκωτικά στο χώρο εργασίας είναι ένα παραδεκτό αδίκημα. Είναι επίσης σημαντικό να ενημερώνεστε για την πιο πρόσφατη κυβερνητική νομοθεσία. Εάν ένας από τους υπαλλήλους σας έχει πρόβλημα ναρκωτικών, πρέπει να καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για να τους βοηθήσετε και να τους ενθαρρύνετε να αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια. Εάν η κατάχρηση ναρκωτικών είναι ένα κοινό πρόβλημα στο χώρο εργασίας σας, μπορεί να είναι προς το συμφέρον σας να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για το προσωπικό και τους διαχειριστές.


Οφέλη του τεστ σάλιου έναντι άλλων μεθόδων τεστ ουσιών

Δεν είναι αναγκαίες συλλογές ούρων

Μπορεί να πραγματοποιηθεί επί τόπου οποτεδήποτε και οπουδήποτε με άμεσα αποτελέσματα

Μη επεμβατική

Εξαλείφει την ανάγκη για συλλογή δειγμάτων ίδιου φύλου

Δοκιμή ακεραιότητας (δύσκολο να αλλοιωθεί)

Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σε 10 λεπτά

Δεν υπάρχει πρόσθετος εξοπλισμός

Δεν απαιτείται κατάρτιση χειριστή

Το πλήρες σετ δοκιμών περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα για το τεστ


Αρχή του τεστ

Το τεστ ουσιών σάλιου (στοματικό υγρό) είναι ένας ανοσοπροσδιορισμός που βασίζεται στην αρχή της ανταγωνιστικής δέσμευσης. Φάρμακα που μπορεί να υπάρχουν στο δείγμα υγρού από του στόματος ανταγωνίζονται έναντι του αντίστοιχου προϊόντος σύζευξης φαρμάκου για θέσεις πρόσδεσης στο ειδικό αντίσωμα.

Κατά τη διάρκεια του τεστ, ένα τμήμα του δείγματος από το στόμα μετακινείται προς τα πάνω με τριχοειδή δράση. Ένα φάρμακο, εάν υπάρχει στο δείγμα υγρού από το στόμα κάτω από τη συγκέντρωση αποκοπής του, δεν θα κορεστεί τις θέσεις σύνδεσης του ειδικού αντισώματος του. Το αντίσωμα στη συνέχεια θα αντιδράσει με τη σύζευξη φαρμάκου-πρωτεΐνης και μια ορατή έγχρωμη γραμμή θα εμφανιστεί στην περιοχή γραμμής δοκιμής της συγκεκριμένης λωρίδας φαρμάκου. Η παρουσία φαρμάκου πάνω από τη συγκέντρωση αποκοπής στο δείγμα υγρού από του στόματος θα κορεστεί όλες τις θέσεις πρόσδεσης του αντισώματος. Επομένως, η έγχρωμη γραμμή δεν θα σχηματιστεί στην περιοχή γραμμής δοκιμής.

Ένα δοκίμιο υγρού από το στόμα με φάρμακο δεν θα δημιουργήσει μια έγχρωμη γραμμή στην ειδική περιοχή της γραμμής δοκιμής της ταινίας λόγω ανταγωνισμού φαρμάκου, ενώ ένα αρνητικό για το φάρμακο από το στόμα υγρό δείγμα θα δημιουργήσει μια γραμμή στην περιοχή γραμμής δοκιμής λόγω της απουσίας φαρμάκου ανταγωνισμός.

Για να χρησιμεύσει ως διαδικαστικός έλεγχος, μια έγχρωμη γραμμή θα εμφανίζεται πάντα στην περιοχή της γραμμής ελέγχου, υποδεικνύοντας ότι έχει προστεθεί ο σωστός όγκος του δείγματος και ότι έχει εμφανιστεί διαρροή μεμβράνης.


Συχνές Ερωτήσεις


ΔΕΙΓΜΑ

1. Ε: Πώς συλλέγεται το δείγμα;

Α. Ο δότης σφουγγίζει ενεργά το εσωτερικό του στόματος και την κορυφή της γλώσσας. Μόλις ο σπόγγος μαλακώνει ελαφρώς, πιέστε απαλά το σφουγγάρι μεταξύ της γλώσσας και των δοντιών για να εξασφαλίσετε πλήρη κορεσμό (περίπου 3 λεπτά). Αν δεν ληφθεί αρκετό δείγμα για πρώτη φορά, μπορείτε να ξαναγεμίσετε για άλλα 2-3 λεπτά.


ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΔΟΚΙΜΩΝ

1. Ε: Ποια φάρμακα ανιχνεύει η συσκευή και σε ποια όρια?

Α: Ένας συνδυασμός Αμφεταμίνης, Κοκαΐνης, Μεθαμφεταμίνης, Μεθαδόνης, Οπιούχων, Μαριχουάνας και Φανκυκλιδίνης.

Για τα όρια ανίχνευσης δες το φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσης!


2. Ε: Ποιο είναι το παράθυρο ανίχνευσης σε σύγκριση με άλλες μεθόδους δοκιμών φαρμάκων;

Α: Το σάλιο και το αίμα έχουν παρόμοια παράθυρα ανίχνευσης. Η εξέταση σάλιου / αίματος θα ανιχνεύσει τη χρήση ναρκωτικών ταχύτερα από τη δοκιμή ούρων. Το σάλιο / αίμα μπορεί να ανιχνεύσει την κατάποση φαρμάκου αμέσως, ενώ η ανίχνευση φαρμάκων στα ούρα μπορεί να διαρκέσει 6-8 ώρες μετά την κατάποση.


3. Ε: Τι είναι μια συσκευή πλευρικής ροής;

Α: Το τεστ υγρών από το στόμα βασίζεται σε ανταγωνιστική δέσμευση. Φάρμακα που μπορεί να υπάρχουν στο δείγμα υγρού από του στόματος ανταγωνίζονται έναντι του αντίστοιχου προϊόντος σύζευξης φαρμάκου για θέσεις πρόσδεσης στο ειδικό αντίσωμα. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ένα τμήμα του δείγματος από του στόματος υγρού μεταναστεύει κατά μήκος του


• Δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον συσκευή  για τη διεξαγωγή  του τεστ.  Ό,τι χρειάζεται, βρίσκεται εντός της  συσκευασίας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Τεστ ανίχνευσης 3 ναρκωτικών ουσιών στο σάλιο (Panel) - One Step

  • Κατασκευαστής: One Step
  • Κωδικός Προϊόντος: 5555003
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Οδηγίες Χρήσης / Use Instructions

Οδηγίες χρήσης / Instructions for use
  • 7,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 7,45€